Upplevelsepaket

Här finns det färdiga paketlösningar som gör det enkelt för dig att boka så att du inte behöver lägga en massa tid på att planera din resa. Boka ett upplevelsepaket i Hälsodestination Svartådalen och njut av landskapet kring Svartån som är en av Europas rikaste naturmiljöer.

Dressyr och WE weekendprogram

Dressyr och WE weekendprogram

På Bångbo gård kan du utveckla din ridning och ridkänsla på välutbildade lusitano hästar. Vi erbjuder 1-4 dagars ridkurser med övernattning och logi. Gården omgärdas av ängar, skog och en badsjö. Det är en oas långt ifrån stadens brus här kan du verkligen slappna av och ta det lugnt.
Cykelpaket: ”Brunnsturen”.

Cykelpaket: ”Brunnsturen”.

Ljuvligt 67 kilometers cykeltur fördelad över 2 övernattningar och wellness i Hälsodestination Svartådalen. Övernattning sker på historiskt mark på Edens Garden och på en av Sveriges äldsta kurorter: Sätra Brunn.
Utveckla intuitionen

Utveckla intuitionen

Att skapa, visualisera, hjälper dig att utveckla din intuition som är grunden till kreativiteten. Du lär dig att känna mer medveten, lär känna dig själv bättre och förstärker därmed din personliga utveckling ytterliga.

Vi är Hälsodestination Svartådalen

Hälsodestination Svartådalen är ett nätverk för företag med fokus på upplevelser och hälsa i området Svartådalen. Klicka på respektive logotyp om du ha mer information eller kontaktuppgifter till medlemsföretagen.