Aktiviteter & upplevelser

Hälsodestination Svartådalen har många aktiviteter och upplevelser som du kan boka. För den som är kreativ finns det till exempel keramikkurser och skapande med ull. Vill du njuta av en tur ute på vattnet finns det kanoter att hyra, guidad bäversafari och fiskeguidning. Du kan träna crossfit, boosta din energi med qigong, samt få en energibehandling eller massage.

Det finns massor med aktiviteter att välja och vraka mellan.

Uppfriskande vinterpaddling

Uppfriskande vinterpaddling

Följ med på en guidad vinterpaddlingstur genom Svartådalens vinterlandskap. Du paddlar sakta genom ett magiskt nyckelbiotop och kan du uppleva fågelsången av övervintrade eller nyanlända flyttfåglar. Vintersolen värmer dig på ansiktet. Vinterpaddling är en magisk upplevelse utöver det vanliga.
Qigongkurser

Qigongkurser

Tillåt kropp och själ att både vila och fyllas med energi genom att träna qigong, en tusenårig träningsform som kan liknas vid meditation i rörelse.
Guidade kallbad

Guidade kallbad

För dig som är nyfiken på trenden med att kallbada, men kanske inte har vågat hittills. Här finns möjlighet att prova under trygg guidning av ...

Vi är Hälsodestination Svartådalen

Hälsodestination Svartådalen är ett nätverk för företag med fokus på upplevelser och hälsa i området Svartådalen. Klicka på respektive logotyp om du ha mer information eller kontaktuppgifter till medlemsföretagen.