Aktiviteter & upplevelser

Hälsodestination Svartådalen har många aktiviteter och upplevelser som du kan boka. För den som är kreativ finns det till exempel keramikkurser och skapande med ull. Vill du njuta av en tur ute på vattnet finns det kanoter att hyra, guidad bäversafari och fiskeguidning. Du kan träna crossfit, boosta din energi med qigong, samt få en energibehandling eller massage.

Det finns massor med aktiviteter att välja och vraka mellan.

Qigong

Qigong

Tillåt kropp och själ att både vila och fyllas med energi genom att träna qigong, en tusenårig träningsform som kan liknas vid meditation i rörelse.
Uppfriskande vinterpaddling

Uppfriskande vinterpaddling

Följ med på en guidad vinterpaddlingstur genom Svartådalens vinterlandskap. Du paddlar sakta genom ett magiskt nyckelbiotop och kan du uppleva fågelsången av övervintrade eller nyanlända flyttfåglar. Vintersolen värmer dig på ansiktet. Vinterpaddling är en magisk upplevelse utöver det vanliga.
Guidade kallbad

Guidade kallbad

För dig som längtar ut till naturens lugn och skönhet. Här vägleds du till en nära upplevelse i naturen, med hjälp av rörelse, tystnad och stillhet.

Vi är Hälsodestination Svartådalen

Hälsodestination Svartådalen är ett nätverk för företag med fokus på upplevelser och hälsa i området Svartådalen. Klicka på respektive logotyp om du ha mer information eller kontaktuppgifter till medlemsföretagen.