Guidade kallbad
Nära Livet
För dig som längtar ut till naturens lugn och skönhet. Här vägleds du till en nära upplevelse i naturen, med hjälp av rörelse, tystnad och stillhet.

För dig som är nyfiken på trenden med att kallbada, men kanske inte har vågat hittills. Här finns möjlighet att prova under trygg guidning av sjuksköterska och friskvårdsguide, i gemenskap med andra nyfikna. Med kallbad bjuder vi in energi, fokus och glädje under vinterhalvåret, när vi behöver det som mest.

Information

Många människor vittnar om positiva upplevelser på hälsan av kallbad, inte minst mer glädje och bättre livskvalitet. Nära Livet erbjuder guidade prova-på-tillfällen under höst och vinter, men kan även ta bokningar om ni är en grupp vänner eller kollegor som vill ha en uppfriskande aktivitet med skratt och adrenalin tillsammans.

 

– Skriftlig information inför tillfället om lämplig utrustning

– Inledande informationsstund om kallbad och dess effekter

– Kallbad vid badplatser i Svartådalen med omnejd

– Uppvärmning med lugna rörelser

– Lotsning genom doppet/doppen

– Varm dryck runt öppen eld ingår. Möjlighet till grillning.

– Inga särskilda förkunskaper behövs

– Deltagande under eget ansvar. Du behöver kunna simma. Personer med högt blodtryck eller hjärtsjukdom bör rådfråga sin läkare innan kallbad.

Bokningsbart

Höst och vinter

Vi är Hälsodestination Svartådalen

Hälsodestination Svartådalen är ett nätverk för företag med fokus på upplevelser och hälsa i området Svartådalen. Klicka på respektive logotyp om du ha mer information eller kontaktuppgifter till medlemsföretagen.